Toimitusehdot

Myyjä

HJ Visions, (Y-tunnus 2084685-5. Vastuuhenkilönä Jani Hirvonen. Näitä ehtoja sovelletaan myös 26.2.2018 mennessä tehdyissä tilauksissa www.virtahirvi.fi verkkokaupasta. Laadittu 1.3.2015. Viimeisin muutos 6.3.2018.

Maksutavat

Ellei muuta ole sovittu, verkkokaupassa tehdyt tilaukset ja ostetut palvelut maksetaan etukäteismaksuna tilisiirrolla. Mikäli ennakkoon maksettavaa tilausta ei ole maksettu neljäntoista (14) päivän kuluessa tilauksesta, myyjällä on oikeus katsoa tilaus peruutetuksi. Yrityksille ja kunnille maksutapana myös lasku postitse, tällöin tarkistamme luottotiedot.

Perintä

Jos emme ole saaneet maksusuoritusta, lähetämme perinnän edellyttämän muistutuslaskun. Jos suoritusta ei makseta muistutuksenkaan jälkeen, siirtyy lasku perintätoimistolle. Perintämme hoitaa Laihian Laki Oy.

Tilaaminen

Tilauksen tuotteet toimitamme samalla kertaa ellei muuta ole sovittu, jos osalla tilauksen tuotteilla on pidempi toimitusaika voidaan erikseen sovittaessa lähettää tilaus kahdessa erässä. Mahdollisesta viivästymisestä ilmoitamme puhelimitse, tai sähköpostitse. Tehdessään tilauksen asiakas saa ilmoituksen/vahvistuksen tilauksesta sähköpostiinsa joka tilaajan on vahvistettava nähdyksi.

Myyjä pidättää oikeuden muuttaa tuotteen lopullista hintaa ja muita tietoja ennen tilauksen vahvistamista, mikäli havaitsee alunperin ilmoitetuissa tiedoissa ilmeisen kirjoitus-, laskenta- tai tietojenkäsittelyvirheen. Tilaajalla on oikeus päättää pidetäänkö tilaus voimassa korjatuin ehdoin ja tiedoin.

Tehdessään tilauksen asiakas hyväksyy sen, että myyjä voi lähettää asiakkaalle sähköistä viestintää (kuten tekstiviestejä) tilauksen ja toimituksen käsittelyä koskien.

Asiakkaan yhteystiedot voidaan myös luovuttaa logistiikkayhtiölle ja rahdinkuljettajalle (kolmas osapuoli), ja logistiikkayhtiö ja rahdinkuljettaja voi lähettää asiakkaalle sähköisiä viestejä (kuten tekstiviestejä) koskien tilauksen toimitusta. Tilattuja tuotteita toimitetaan vain Manner-Suomeen.

Hinnat ja Ehdot

Kaikki hinnat sisältävät voimassaolevan arvonlisäveron ellei erikseen muuta mainita. Asiakkaan tulee itse tarkistaa kulloinkin voimassaolevat toimitusehdot jokaisen tilauksen yhteydessä. '

Hintavirhetapauksissa HJ Visions voi vedota erehdykseen.

Toimitustapa ja -aika

Tilaukset siirtyvät käsittelyyn maksusuorituksen saavuttua. Kaikki tilaukset toimitetaan kertatoimituksina vasta kun kaikki tilatut tuotteet ovat saapuneet varastoon ellei toisin sovita. Myyjällä on kuitenkin halutessaan oikeus lähettää tilaus myös osatoimituksena, jolloin osatoimituksesta ei peritä lisähintaa. Jos asiakas pyytää tilauksensa toimitettavan osatoimituksina, kustakin osatoimituksesta voidaan periä toimitusmaksu erikseen.

HJ Visions ei luonnollisesti voi vastata kolmannesta osapuolesta aiheutuvista viivästyksistä tilauksien toimituksessa, pyrimme kuitenkin aina toimittamaan tilaukset mahdollisemman nopeasti ja viivästyksistä ilmoitetaan tilaajalle.

Palautusoikeus

Luonnollisilla henkilöillä on Kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus verkkokaupasta tilaamilleen ja verkossa maksamilleen myyntikuntoisille tuotteille.KSL 5. luvun 16 § mukaisesti palautusoikeus ei koske tilaustyönä valmistettuja tuotteita, sellaisia tuotteita joita ei voi lainkaan tai ilman huomattavaa tappiota myydä kolmannelle osapuolelle.

Muiden tuotteiden osalta noudatetaan Kuluttajansuojalakia, eli palautettava tuote pitää olla uudelleen myytävässä kunnossa.Palautettavat tuotteet tulee joko palauttaa myyjän toimipisteeseen tai lähettää myyjälle hyvin pakattuna. Palautuksessa käytettävä logistiikkakumppani sovitaan tapauskohtaisesti.

Asiakkaan on varmistuttava siitä että saa palautusta lähetettäessä joko kuitin tai vaihtoehtoisesti oman kappaleen tai kopion palautusosoitekortista. Myyjä korvaa asiakkaan mahdollisesti itse maksamat palautuskulut ainoastaan siltä osin kuin myyjän ja logistiikkakumppanin välisen sopimuksen mukainen asiakaspalautus olisi maksanut. Myyjä ei vastaa palautettavan lähetyksen pakkauskuluista.

Jälkivaatimuksella (esim. posti- tai bussiennakolla) lähetettyjä palautuksia ei lunasteta. Jos asiakkaalle toimitettua tuotetta ei voida kuljettaa tavanomaisesti (esimerkiksi suurikokoinen, särkyvä tai painava (>60kg) lähetys, tai esimerkiksi kotiinkuljetus tai nouto asiakkaan kotoa), asiakas vastaa kaikista toimitus- ja palautuskuluista itse. Edellä mainituissa tapauksessa tavarankuljettajan mahdollisesti suoraan myyjältä veloittamien palautuskulujen osuus vähennetään asiakkaalle maksettavasta kauppasumman palautuksesta. Jos kyseessä on ollut laskutilaus, alkuperäisestä laskusta hyvitetään vain em. kulujen jälkeen ylijäävä osuus tuotteiden hinnasta, alkuperäiset toimituskulut ja mahdollinen laskutuslisä jäävät kuitenkin asiakkaan maksettavaksi.

Palautettavien tuotteiden mukana paketin sisällä on ehdottomasti oltava tilauksen mukana tullut lähetyslista, sen kopio tai selkeä vapaamuotoinen dokumentti josta selviävät asiakkaan tiedot, tilauksen tiedot, sekä asiakkaan tilinumero rahojen palautusta varten.

Ellei palautuksen mukana ole tarvittavia tietoja, perimme asian selvittelystä toimistokuluina 20 euroa.Kun palautus on vastaanotettu ja käsitelty, myyjä palauttaa etukäteen maksetun kauppasumman vähennettynä mahdollisilla toimistokuluilla 30 päivän kuluessa. Kauppasumman palautus tehdään pääsääntöisesti tilisiirtona asiakkaan ilmoittamalle tilille alkuperäisestä maksutavasta riippumatta.

Palautukset aiheuttavat huomattavia lisäkuluja yritykselle, joten varmista tuotteen soveltuvuus ennen tilaamista, yhteensopivuuksien ym. kanssa autan mielelläni. Ennen palautusta ota yhteyttä myyntiin.

Tehdastilauksilla, räätälöidyillä ja määrämittaisilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta.


Kuljetusvauriot

Ennen lähetyksen vastaanottamista asiakkaan tulee tarkistaa, ettei se ole vaurioitunut kuljetuksessa. Jos paketissa näkyy tai on muuten havaittavissa selkeitä merkkejä sen vaurioitumisesta, asiakkaan on välittömästi tehtävä vahinkoilmoitus kuljetusliikkeelle sekä mahdollisimman pian ilmoitettava vahingosta myyjälle sähköpostitse.

Lisävaurioiden ja -kustannusten välttämiseksi kuljetusvaurion kärsinyttä tuotetta ei tule lähettää takaisin ennen myyjän lähettämiä toimintaohjeita. Useimmat tilanteet voidaan selvittää pitkälti esimerkiksi digitaalisten valokuvien avulla. Noutopisteestä noudetut tuotteet tulee tarkistaa noutohetkellä, myyjä ei vastaa tavaranluovutuksen jälkeen ilmenneistä vahingoista.

Reklamaatiot

Mahdolliset tilaukseen liittyvät reklamaatiot tulee esittää kirjallisesti 3 vuorokauden kuluessa sähköpostitse myyjälle tilausvahvistuksessa mainittuun osoitteeseen. Myyjällä on ensisijaisesti oikeus korjata virhe tarkistettuaan tuote jota reklamaatio koskee.

Mikäli asiakkaalle koituisi virheen korjaamisesta olennaista haittaa tai kieltäytymiseen on joku muu erityinen syy, asiakkaalla on oikeus kieltäytyä virheen oikaisusta KSL 5. luvun 18 § mukaan.Jos asiakkaan ilman myyjältä saatua tai vastoin myyjän antamaa ohjetta tekemä takuupalautus todetaan aiheettomaksi, asiakas on velvollinen korvaamaan myyjälle aiheettomasta palautuksesta mahdollisesti aiheutuneet toimituskulut molempiin suuntiin.

Myyjän oikeudet

Myyjä pidättää oikeuden toimittaa asiakkaalle korvaava hyödyke jos asiakkaan tilaamaa hyödykettä ei ole saatavilla. Myyjä pidättää myös oikeuden yksipuolisesti perua osia tilauksesta muun tilauksen toimittamiseksi mikäli jokin puuttuva tilauksen osa viivästyttäisi koko tilauksen toimitusta kohtuuttomasti tai estäisi sen kokonaan. Myyjä pidättää itsellään oikeuden olla käsittelemättä tilausta tai peruuttaa jo tehdyn tilauksen kokonaisuudessaan tarkempaa syytä ilmoittamatta, tällöin tilauksesta mahdollisesti ennakkoon maksettu summa palautetaan asiakkaalle mahdollisimman pian.

Myyjän vastuu

Myyjä ei vastaa tuotteille asiakkaan virheellisestä toiminnasta johtuvasta tuotevirheestä. Myyjä ei myöskään vastaa myydyn tuotteen asiakkaalle aiheuttamista välillisistä vahingoista, tai välillisistä vahingoista jotka johtuvat siitä ettei myyjä ota tilausta vastaan tai ei voi toimittaa tilausta sovitussa ajassa. Myyjä ei myöskään vastaa vahingosta, joka aiheutuu ylivoimaisesta esteestä joka on myyjän vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella (force majeure).

Tuotetiedot & Takuu

HJ Visions ei vastaa teknisten ja kuvien tietojen oikeellisuudesta ja pidättää oikeuden muuttaa teknisiätietoja ilman eri ilmoitusta. Näitä ehtoja sovelletaan myös 26.2.2018 mennessä tehdyissä tilauksissa www.virtahirvi.fi verkkokaupasta.

Useimmilla tuotteilla on valmistajien myöntämä vähintään 1 vuoden takuu, takuuajat mainitaan tuotetiedoissa. Mahdolliset valaisimeen sisältyvät valonlähteet eivät sisälly valaisimen takuuseen, ellei sitä ole erikseen mainittu. Myöskään valonlähteissä ei ole takuuta, ellei sitä ole erikseen mainittu. Aggregaattien takuuaika on 1- tai 2-vuotta, kuitenkin max.1000h käyttöaika.

Emme korvaa vaihtotyötä, mikä aiheutuu esimerkiksi takuunalaisen tuotteen rikkoutumisesta.Takuuasioissa ottakaa ensin yhteyttä myyjään.

Erimielisyydet

Näitä toimitusehtoja koskevat erimielisyydet pyritään ensisijaisesti ratkaisemaan neuvottelemalla. Ellei neuvotteluin päästä yhteisymmärrykseen, riita-asiat käsitellään HJ Visionsin kotipaikan Etelä-Savon käräjäoikeudessa. Näihin toimitusehtoihin sovelletaan Suomen lakia.