Palvelut

Esteettömyyskonsultointi

Kun tässä jakkarassa on jumittanut jo 15-vuotta, niin on päässyt kehittymään perstuntuma siitä, mitä haasteita ympäristö tarjoaa pyörätuolin ja liikkumisen apuvälineiden käyttäjille.

Visiot

Niitä kuuluisia aivopieruja apuvälineisiiin ja esteettömyyteen liittyen, joista hurjimmat myös toteutan.

3D Tulostus ja mallinnus

Verkkokauppatoiminnan myyminen jätti liikaa vapaa-aikaa, sen tiimoilta hankintalistalle ja työhuoneeseen löysi paikkansa Creality Ender 3, Creality CR-10S Pro ja Prusa i3 MK3s 3D-tulostin. Märkänä päiväunena ja tavoitteena olisi opetella Fusion 360 cad-ohjelmiston periaatteet ja tulostimen sielunelämä siten, notta niiden kombinaatiosta olisi hyötyä apuvälineiden suunnittelussa ja asiakastöissä.

Creality CR-10S toimii harjoittelukapineena jolla olisi tarkoitus sukeltaa 3D-tulostuksen maailmaan, toivottavasti sukellus ei pääty pohjakosketukseen.

Se jaksaa hämmästyttää ja kummastuttaa pientä kulkijaa, miten pientä piperrystä tuo toosa kykenee ulostamaan 0,4mm suuttimestaan.

Ihan ensimmäinen Fusion 360 cadillä tuusattu palikka. Sanotaanko nyt näin ettei 3D cad-ohjelmiston opettelu ainakaan lisää karvoituksen tuuheutta päälaella.