Info

Historia

Tällä sivulla on jorinaa ja historiikkiä Pieksämäellä toimivasta HJ Visionsista.

Yrittäjänä toimii Jani Hirvonen, neliraajahalvaantunut ja ennen niskojen katkeamista sähköasentajana työmaita kolunnut. Työkyvyttömyyden ohella sitä kuitenkin halusi mujuta ja tuusata jotain, siksi syntyi ajatus heittäytyä mukaan yrittäjyyden häröpalloon.

HJ Visions on näki päivänvalon 2007, alkuperäisenä toimenkuvana oli sähkösuunnittelu ja kohteina omakotitalot, sekä pienkiinteistöt. Sähkötarvikkeiden vähittäismyynti aloitettiin 8/2011 osoitteessa www.hjvisions.fi, verkkokauppa siirtyi 3/2015 paremmin suomalaisen suussa soivaan www.virtahirvi.fi osoitteeseen. VirtaHirvi - Sähkötarvikkeet joka sorkalle LVIS-verkkokauppa siirtyi uuden kauppiaan kätösiin 2/2018.


Tulevaisuus


Sitä ei vielä tiedä, ihan itseäkin jännittää. Todennäköisesti jotain on tuusattava verkkokauppojen ja sähköistyksen maailmassa.

Voi olla tuusauksen kohteena konsultointi asunnonmuutostöissäkin. Kenties sivutuusauksena luennointia kokemuskouluttajan ominaisuudessakin.

Tuusauksen kohde voi olla kyllä ihan jotain muutakin, aika näyttää.

Sitä ennen juon kuitenkin muutaman kupin kahvia, seuraan lumien sulamista ja lataan akkuja, jos ne vielä ottaa virtasta vastaan.
Seuraa, ihmettele, kommentoi ja kytistä myös somessa: